Domein Wolder
  • Welkom
    • WELKOM
    • INTRODUCTIE.
  • Domaine du Renard
    • WIJNSPREUKEN EN GEZEGDEN.
    • (VERRICHTE) WERKZAAMHEDEN IN DE WIJNGAARD 2018-2019-2020-2021
    • WIJNBOUW MET VERMINDERD VERGIF MOGELIJK?
    • ALGEMENE BASISGEGEVENS OVER WIJN.
    • DUURZAAMHEID IN DE WIJNBOUW.
    • DRUIVENSAP
    • SNOEIEN / SNOEICURSUS DRUIVEN
    • ALCOHOLVRIJE WIJN
    • HET OPSTARTEN VAN EEN EIGEN WIJNGAARD
    • PROEVEN /DRINKEN VAN WIJN.
    • HET WIJNETIKET VAN DOMAINE DU RENARD
    • CONTACT
    • DE INVLOED VAN COVID-19 OP DE WIJNBOUW EN WIJNCONSUMPTIE.
    • METINGEN.
    • TERROIR / betekenis en goede analyse door R. Harte.
    • RONDLEIDINGEN.
    • GESCHIEDNIS VAN DE MAASTRICHTSE WIJNBOUW.
    • TERROIR van Domaine du Renard.
    • AANLEG EN BEHEER VAN DE WIJNGAARD.
    • VINIFICATIE.
    • ONZE DRUIVEN / WIJNEN.
    • DEGUSTATIE.
    • NEDERLANDSE WIJNBOUW IN ONTWIKKELING.
    • WEETJES.
    • WIJNONZIN.
    • BEGRIPPENLIJST.
    • IINDEX / VERKLARENDE WOORDEN.
    • FOTO’S.
    • DIEREN OP EN ROND DE WIJNGAARD.
  • Groenten / (Klein)fruit
    • GROENTEN / KLEINFRUIT.
    • FRUITGAARD.
  • Likeuren
    • LIKEUREN VAN EIGEN BODEM.
  • Actueel
    • okt 19 – Winterklaar maken van de wijngaard 2019
    • okt 19 – Druivenoogst 2020 en verdere verwerking.
    • okt 19 – Druivenseizoen 2019 / 2020.
    • jan 17 – Wintersnoei
    • aug 16 – Trossdunning
    • jul 16 – Bewerkelijk
    • mei 16 – Bevroren?
    • apr 16 – Bemesting
    • apr 16 – Knopjes
    • apr 16 – Kwetsbaar

Most

  1. Home
  2. CM Tooltip Glossary
  3. Most

Most

Ruud
6 februari 2017
No Comments

Most: Druivensap na het persen ( zonder schillen en pitten), al dan niet in het stadium van gisting.

« Reductief
resveratrol »

Meest recente berichten

  • Winterklaar maken van de wijngaard 2019
  • Druivenoogst 2020 en verdere verwerking.
  • Druivenseizoen 2019 / 2020.
  • Wintersnoei
  • Trossdunning

Recente reacties

    Archief

    • oktober 2019
    • januari 2017
    • augustus 2016
    • juli 2016
    • mei 2016
    • april 2016
    • februari 2016

    Categorieën

    • Actueel
    • Domaine du Renard
    • Groenten / Kleinfruit / Fruit
    • Huisgemaakte likeuren
    • Over mij

    Meta

    • Inloggen
    • Berichten feed
    • Reacties feed
    • WordPress.org

    Over mij

    • WELKOM
    • INTRODUCTIE.

    Domaine du Renard

    • WIJNSPREUKEN EN GEZEGDEN.
    • (VERRICHTE) WERKZAAMHEDEN IN DE WIJNGAARD 2018-2019-2020-2021
    • WIJNBOUW MET VERMINDERD VERGIF MOGELIJK?
    • ALGEMENE BASISGEGEVENS OVER WIJN.
    • DUURZAAMHEID IN DE WIJNBOUW.
    • DRUIVENSAP
    • SNOEIEN / SNOEICURSUS DRUIVEN
    • ALCOHOLVRIJE WIJN
    • HET OPSTARTEN VAN EEN EIGEN WIJNGAARD
    • PROEVEN /DRINKEN VAN WIJN.
    • HET WIJNETIKET VAN DOMAINE DU RENARD
    • CONTACT
    • DE INVLOED VAN COVID-19 OP DE WIJNBOUW EN WIJNCONSUMPTIE.
    • METINGEN.
    • TERROIR / betekenis en goede analyse door R. Harte.
    • RONDLEIDINGEN.
    • GESCHIEDNIS VAN DE MAASTRICHTSE WIJNBOUW.
    • TERROIR van Domaine du Renard.
    • AANLEG EN BEHEER VAN DE WIJNGAARD.
    • VINIFICATIE.
    • ONZE DRUIVEN / WIJNEN.
    • DEGUSTATIE.
    • NEDERLANDSE WIJNBOUW IN ONTWIKKELING.
    • WEETJES.
    • WIJNONZIN.
    • BEGRIPPENLIJST.
    • IINDEX / VERKLARENDE WOORDEN.
    • FOTO’S.
    • DIEREN OP EN ROND DE WIJNGAARD.

    Groenten en (klein)fruit

    • GROENTEN / KLEINFRUIT.
    • FRUITGAARD.

    Huisgemaakte likeuren

    • LIKEUREN VAN EIGEN BODEM.

    Bezoekers

    Vandaag: _
    Sinds 18 november 2016: _
    Copyright © 2016-2017 Domein Wolder | Powered by Gardenia WordPress Theme